Správný recept na ochranu restaurace? Prevence.

Škůdci představují pro restaurace obrovskou hrozbu. Hlodavci, šváby, mravenci a další škůdci vedou v restauracích k ohrožení hygienických podmínek i pokutám ze strany kontrolních orgánů. Ve hře je také reputace a ztráta zákazníků.

Začněte dokud není pozdě.

Odhalení a boj se škůdci včas je základem úspěchu, který zajistí ochranu vašeho podnikání. Proaktivní prevencí a monitoringem předcházíme výskytu škůdců dříve než se usadí. Splníme tak zákonné požadavky kontrolních orgánů i náročné audity.

Už se usadili?

Provedeme rychlou identifikaci a zásah na míru.

Pravidelné deratizace restaurací

Nečekejte. Škůdci také nečekají.

Provedeme prohlídku podniku a navrhneme ochranný plán přímo pro Vás.

Prohlídka zdarma